Kalusteet toimitiloihin

Suunnittelemme ja toteutamme ergonomisen ja nykyaikaisen toimiston kaluston kokonaisuudessaan, tai täydennämme jo olemassaolevaa toimistoanne laadukkailla kalusteillamme.

Mittatilauskalusteisiimme kuuluvat esimerkiksi työpöydät, sähkösäätöiset pöydät, vastaanotto- ja palvelutiskit, kaapit, hyllyt ja neuvottelutilojen kalusteet asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Kalusteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten voimme taata teille parhaan ja tilaanne sopivimman ratkaisun.  Mittatilauskalusteet ovat tilaa säästäviä, ergonomisia ja yksilöllisiä tuotteita, joissa myös silmä lepää.

Myymäläkalusteet
Toimistokalusteet
Kaupan kalusteet

Ilmettä kahviloihin ja ravintoloihin

Valmistamme ainutlaatuiset ravinto-, hotelli-, kahvila-, ja baarikalusteet liiketilanne ja toiminta-ajatuksenne tueksi. Työmme sisältää niin suunnittelu- kuin toteutustyönkin: hoidamme mielellämme koko ketjun alusta loppuun varmalla otteella. Meiltä saat kuitenkin myös yksittäiset myymäläkalusteet täydentämään toimitilaasi.

Baaritiskit
Baarikalusteet
Palvelutiskit

Julkitilojen erikoiskalusteet

Meillä on väkevä historia  hotelli- ja apteekkikalusteiden mittatilaustoimittajana – meiltä saat kaiken, mitä nykyaikaisessa työ- ja edustustilassa tarvitaan niin henkilökunnan kuin asiakkaankin näkökulmasta.  Parhaiden kalusteiden avulla luodaan kokonaisuus, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin henkilöstökin.

Työntekijöiden elämää helpottavat räätälöidyt tiskit ja hyllyt – asiakastiloihin tuomme käytännöllisyyden lisäksi myös näyttävät sisustuselementit.

Apteekkikalusteet
Hotellikalusteet
Kirjastokalusteet
Koulu- ja päiväkotikalusteet
Sairaalakalusteet

Miten voimme auttaa?

Me olemme olemassa ratkaistaksemme sinun ongelmasi. Olemme tottuneet toteuttamaan ja toimittamaan mittatilauskalusteita tiloihin, joihin tyypillisimmät ratkaisut eivät istu. Vahvuutemme on selkeä näkemys, kyky kuunnella tarpeitasi ja vankka osaaminen toteutukseen. Yhdessä löydämme varmasti oikeat materiaalit, värit ja tavat tehdä tilastasi mieleenpainuva ja ainutlaatuinen – juuri sinun näköisesi. Ota reippaasti yhteyttä!

Erikoiskalusteet
Puukalusteet